Kaldi viert haar 12,5 jarig bestaan

Datum: november 14, 2012

Kaldi koffie en thee is een keten van koffie- en theespeciaalzaken die in de afgelopen 12,5 jaar niet meer weg te denken is uit het Nederlandse winkelbeeld. Kaldi is in 2000 begonnen met haar eerste vestiging in Zwolle en zij is uitgegroeid tot een franchise-organisatie met 35 vestigingen in Nederland. Ook heeft Kaldi haar vleugels uitgeslagen naar België en China. Daarnaast zijn er 10 Kaldi mobiele koffiebars die u overal kunt zien op evenementen en in het dagelijks straatbeeld.

Kaldi heeft met haar modern ingerichte zaken een nieuwe koffie- en theebeleving in Nederland gebracht. Daar waar je voorheen koffie en thee kocht in een traditionele ambachtelijke omgeving heeft Kaldi de koffie en thee wereld een nieuw elan gegeven. Kaldi plaatst deze producten in moderne, stijlvolle proeflokalen/winkels waar u onze bijzondere eigen koffie- en theesoorten kunt proeven, voelen en ruiken. Heeft u bijvoorbeeld al eens de duurste koffie ter wereld, Kopi Luwak, gedronken? Bij Kaldi kan dat. Daarbij is onze eigen Kaldi thee als beste getest in de consumentengids van september 2012 en als beste uit de test gekomen qua verpakking, bewaarbaarheid en uitstraling.

Kaldi Koffie & Thee viert 12,5 jarig jubileumKaldi is in Nederland onder andere bij uitstek Jura dealer, pionier op het gebied van volautomatische espressomachines voor huishoudelijk gebruik. U wordt in onze winkels bij aankoop van espressomachines geadviseerd door deskundige medewerkers en barista’s over het zetten van een perfecte kop koffie bij u thuis. Naast Jura zijn onze andere A-merken en producten complementair aan onze Specialty koffie- en theesoorten voor de kortste weg naar uw perfecte kopje koffie of thee.

Kaldi is ook voortdurend aan het innoveren om uw winkelervaring zo prettig en gepersonaliseerd mogelijk te maken. Kaldi is bijvoorbeeld de eerste keten in Nederland die gebruikt maakt van de Passbook app van Apple, waarmee u in onze vestigingen terecht kunt met hun virtuele coupon voor bijvoorbeeld een gratis kop koffie.

Om onze klanten te bedanken bij dit jubileum zijn er tijdens deze actieperiode mooie aanbiedingen en proeverijen bij al onze vestigingen. Wij nodigen u uit om in deze actieperiode – start op woensdag 14 november – te komen genieten!

Bron: Kaldi Koffie & Thee

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.