Kaldi Alkmaar franchisenemer van het jaar 2019

Datum: januari 30, 2020

Kaldi Alkmaar is uitgeroepen tot ‘Franchisenemer van het jaar 2019’! Met deze benoeming wordt waardering uitgesproken voor het enthousiasme en harde werken van ondernemer Patrick van den Berghe.

Maandag had Kaldi haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor alle franchisenemers. Om het 20-jarig bestaan te vieren ging de reis naar de Starbucks Roastery Reserve in Milaan. Hier werd de ‘Franchisenemers van het jaar 2019’ bekend gemaakt. Van den Berghe heeft een certificaat in ontvangst genomen en een mooie cadeaucheque ontvangen. 

Links: Hans Tietema, eigenaar Kaldi,
rechts: Patrick van den Berghe, eigenaar Kaldi Alkmaar.Kaldi Alkmaar

Ruim 3 jaar geleden nam Patrick van den Berghe de Kaldi-zaak in Alkmaar over. Ruim een jaar geleden nam hij het initiatief tot het openen van een nieuwe zaak. Deze Kaldi-zaak is een voorbeeld voor datgene wat Kaldi wil uitstralen. Hans Tietema, oprichter Kaldi: ‘Deze investering en inspanning leveren mooie resultaten op. Patrick heeft lef en ondernemerschap getoond en een prachtige zaak geopend.’

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.