Juridische workshop NFV: nieuwe Wet Werk en Zekerheid in de praktijk

Datum: mei 4, 2016

Op donderdag 9 juni a.s. organiseert de NFV in samenwerking met Valegis Advocaten een workshop voor franchisegevers, franchisenemers en HR-medewerkers over de Wet werk en zekerheid (Wwz). De wet wijzigde ondermeer het ontslagrecht en de rechtspositie van flexwerkers. 

Het eerste jaar van de WWZ zit er bijna op. Er is inmiddels de nodige rechtspraak (ook in hoger beroep) gewezen en het is tijd om de balans op te maken. Welke lessen kunt u uit deze rechtspraak trekken?

Tijdens de workshop zullen Carolien Brederije en Natascha Niewold, beiden advocaat bij Valegis Advocaten, met u bespreken hoe het nieuwe arbeidsrecht en ontslagrecht in de praktijk uitpakt. Hoe gaan rechters om met de aanzegverplichting, het concurrentiebeding en, vooral, met het nieuwe ontslagrecht? Zijn er al ‘best practices’ te onderscheiden? Is de voormalige Kantonrechtersformule helemaal “uit beeld” nu de wettelijke transitievergoeding is ingevoerd?

Meld u hier aan voor deelname.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.