Juridische workshop Franchising & Privacy op 19 mei in Amsterdam

Datum: april 26, 2016

Op donderdag 19 mei a.s. organiseert de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV), in samenwerking met Osborne Clarke, een juridische workshop Franchising & Pricacy. 

Klanten zijn voor elke organisatie de primaire bron van inkomsten. Daar wil je als ondernemer dus graag veel van weten om optimaal in te kunnen spelen op mogelijke wensen. Het aanmaken en bijhouden van een klantenbestand valt onder verwerking van persoonsgegevens en daar zijn regels voor. Wie mag wat verwerken en wie is daar verantwoordelijk voor? 

In twee uur tijd krijgt u praktijkgerichte uitleg over de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en adviezen over hoe u kunt omgaan met privacy-vraagstukken. 

Aanmelden kan hier

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.