Jumbo Supermarkten wint NFV Franchise Trofee 2014

Datum: mei 27, 2014

Jumbo Supermarkten is gister uitgeroepen tot de winnaar van de NFV Franchise Trofee 2014. Jumbo kreeg de prijs uitgereikt door Halbe Zijlstra, Fractievoorzitter VVD Tweede Kamer. De NFV Franchise Trofee is de vakprijs voor franchiseformules. De prijs is voor de 14e keer uitgereikt en biedt erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid van franchisegever en franchisenemers.    

De formule Jumbo Supermarkten heeft een stormachtige expansie doorgemaakt welke nog in volle gang is. Door overnames van Super de Boer en C1000 is een megatransformatie gaande naar in totaal 600 Jumbo vestigingen, waarvan 400 in franchiseverband. Jumbo Supermarkten is volgens de vakjury een modern bedrijf dat een duidelijke formule en cultuur heeft, transparantie en lerend vermogen heeft en ook in lastige tijden durft te kiezen en volop gaat voor Ondernemen in Franchiseverband.

Naast Jumbo Supermarkten waren ook McDonald’s en The Read Shop genomineerd voor de NFV Franchise Trofee. De vakjury heeft de genomineerden op een aantal punten beoordeeld, waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei.

Bron: Nederlandse Franchise Vereniging 
 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.