Jumbo Holding Groep heeft succesvol jaar

Datum: januari 8, 2013

De Jumbo Groep Holding kijkt terug op een succesvol jaar. Dit heeft onder meer te maken met een succesvolle integratie van de supermarktketen C1000. Dit zorgde voor een flinke groei van het bedrijf zelf en de omzet. De consumentenomzet van Jumbo is 31,7% gestegen ten opzichte van 2011. Dit komt neer op een totaalomzet van 3228 miljoen euro.

De CEO van Jumbo Groep Holding, Frits van Eerd zegt: “2012 was wederom een bijzonder jaar. Naast de afronding van de integratie van Super de Boer en de overname van C1000, hebben we de grootste omzet ooit weten te realiseren en belangrijke stappen gezet in de ontwikkeling van onze Jumbo formule.” Met de overname van C1000 in februari 2012 heeft Jumbo dit jaar definitief de nummer twee positie in de Nederlandse foodretailmarkt ingenomen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_8_januari_2013.htm#jumbo

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.