Jos Dalmolen – 22ste franchisenemer bij Yarden

Datum: november 6, 2012

Met de ondertekening van de franchiseovereenkomst door Jos Dalmolen, breidt Yarden franchise haar organisatie verder uit naar 22 franchisevestigingen. “Met de komst van Jos Dalmolen is een groot deel van de beschikbare 31 franchisegebieden ingevuld”, zegt Ben Buitelaar, Manager Franchise bij Yarden. “We merken dat er nog steeds veel interesse is, om als franchisenemer aan de slag te gaan in de uitvaartbranche. Getuige de grote opkomst die we zien tijdens de door Yarden georganiseerde franchise events en het aantal reguliere inschrijvingen.” De datum voor het volgende Franchise event is te vinden op www.yarden-franchise.nl.

“Ook bij Jos werd de latent aanwezige interesse voor het werken in de uitvaartbranche versterkt, nadat hij een franchise event had bezocht in crematorium Daelwijck te Utrecht. “In mijn vorige werk als financieel adviseur, vond ik in het adviseren en begeleiden van mensen naar een voor hen op maat gesneden oplossing altijd weer voldoening. Ik merkte dat goed luisteren en de wensen in kaart brengen, de helft vormde van een gepast en bevredigend eindresultaat. Competenties die bij het organiseren van een unieke uitvaart ook belangrijk zijn.”

Dat van toeval geen sprake is blijkt tevens uit het feit dat Jos zijn voorouders in de stad Groningen, eind 19e eeuw tot medio 20e eeuw ook een uitvaart onderneming uitbaatten en waar de naam Dalmolen nog steeds een begrip is en tot op de dag van vandaag gevoerd wordt. “Het werken in de uitvaartbranche zit toch in onze genen, wat ook wellicht verklaart, dat ik al lang met de gedachte rond loop om in deze branche te gaan werken”.

Yarden & Dalmolen Uitvaartzorg Amersfoort e.o. zal op 1 januari 2013 van start gaan met als aandachtsgebied de plaatsen Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen en Bunschoten-Spakenburg. Tot die tijd zal Jos nog uitgebreid stage lopen bij meerdere collega franchisenemers en bij een vestiging van Yarden Uitvaartzorg.

“Ik realiseer mij dat de uitvaartbranche geen sinecure is en wil uiteindelijk tezamen met mijn vrouw Gerda overledenen en nabestaanden vanaf het eerste tot het allerlaatste moment op een respectvolle manier begeleiden, adviseren en helpen”, aldus Jos. “Hierbij vind ik het belangrijk dat ik mijn eigen koers kan varen. Inmiddels heb ik mij verzekerd van partijen, die mij met hun ervaring, kennis en diensten ter zijde kunnen staan. De nabestaanden begeven zich bij mij in vertrouwde handen, want juist in een periode waarin je als nabestaande het meest dierbare hebt verloren, moet je kunnen bouwen op een warme en vakkundige begeleiding voor een goede basis van de rouwverwerking.”

Wij wensen Jos en zijn vrouw Gerda veel succes toe bij al hun voorbereidingen en zijn blij dat vanaf 1 januari 2013 de 22ste Yarden franchisevestiging in Nederland van start gaat.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/josdalmolen061112.htm 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.