Jongste franchisenemer SUBWAY® opent 2e vestiging

Datum: maart 6, 2015

Op je 25ste eigenaar van twee horecazaken! Dat is wat Amir Hadjseiddjawadi laat zien. Zijn American dream krijgt deze week nog meer vorm dankzij de opening van zijn nieuwste SUBWAY® restaurant, aan de Arend Noorduijnstraat 24 in Nijmegen, schuin tegenover het ROC. Amir is hiermeede jongste SUBWAY® franchisenemer van Nederland met twee vestigingen. Het is in Nijmegen alweer de vierde vestiging van het wereldwijd bekende merk.

“Dit is echt de quickserviceformule van de toekomst”, zegt de trotse eigenaar, die ook in winkelcentrum Dukenburg een vestiging runt. “Echt een concept van deze tijd, onderdeel van de nieuwe wereld. Klanten kunnen hier hun broodje zelf samenstellen, met bijvoorbeeld de keuze voor gezonde producten. Zo kunnen ze bij ieder bezoek iets nieuws proberen.”

Het is geen toeval dat zijn tweede zaak zich tegenover het ROC bevindt, met haar ruim 9.500 leerlingen. “Natuurlijk reken ik op toeloop van studenten, maar we liggen ook midden in een levendige woonwijk en vlakbij het station. Daar komt bij dat ik graag studenten in mijn filialen, erkende leerbedrijven, laat werken.”

Gezond toekomstperspectief

Amir Hadjseiddjawadi is SUBWAY® franchisenemer, omdat het voedingsconcept hem zo aanspreekt. “Het bijzondere vind ik dat het een restaurant zonder keuken is, waar je binnen twee minuten een lekkere en vers gemaakte Sub kan eten. Daar komt natuurlijk bij dat deze franchiseketen zich wereldwijd heeft bewezen en continu bezig is het concept en merk nog sterker te maken. Bijvoorbeeld door steeds nieuwe producten toe te voegen en creatief te zijn op marketinggebied. Je kunt echt merken dat we onderdeel uitmaken van een keten met visie en een gezondAmir Hadjseiddjawadi (25) en daarmee de jongste franchisenemer van SUBWAY®  in Nederland, opent zijn 2e restaurant in Nijmegen (Arend Noorduijnstraat 24). Bron: FranchiseFormules.NL toekomstperspectief.”

Echt zelfstandig ondernemen

Steeds meer Nederlandse ondernemers geloven in deze American Dream op Nederlandse bodem en sluiten zich aan bij de snelst groeiende quickserviceformule ter wereld. Een van de oorzaken van deze groeispurt is volgens Amir Hadjseiddjawadi dat veel SUBWAY® franchisenemers groter denken dan één store. “Als je eenmaal weet hoe het werkt, is het heel aantrekkelijk om een volgende store te openen”, legt hij uit. “Het mooie is bovendien dat je echt zelfstandig aan het ondernemen bent, terwijl je tegelijkertijd het gevoel hebt dat je bij een familiebedrijf hoort. Een goede onderneming begint bij de ondernemer zelf!”

Over SUBWAY®

SUBWAY® restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels 43.600 vestigingen in 110 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 165 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijk, dagelijks vers gebakken brood, dat snel wordt bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.