Johnny’s Burger Co zoekt shop-in-shop partners

Datum: juli 3, 2013

In 2011 is bezorgformule Johnny’s Burger Co gestart in Nederland. Vanuit de vestigingen worden flame grilled burgers thuisbezorgd. “Onze burgers zijn 125 gram zwaar en bestaan uit honderd procent rundvlees”, aldus directeur Tarek Cherkawi. “Dit maakt de hamburgers groter en dikker met een laag vetpercentage. Hierdoor krijgen de hamburgers hun karakteristieke smaak. Ons concept leent zich uitstekend voor een shop-in-shop-formule.” Inmiddels zijn er ook shop-in-shop vestigingen in Noordwijk en Wassenaar. De vestiging in Den Haag en Lelystad gaat binnenkort open. “Extra omzet in een bestaande infrastructuur dat is waar elke ondernemer naar op zoek is. Een simpel concept met lage investeringskosten en een maximaal rendement dat is waar Johnny’s Burger Co voor staat.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.