Johan Boeijenga verlaat DA Holding

Datum: januari 15, 2013

Johan Boeijenga, algemeen Directeur DA Drogisterijen & Parfumeries, heeft bekend gemaakt dat hij de onderneming per 1 februari gaat verlaten.

Voor zijn werkzaamheden van afgelopen twee jaar en zijn bijdrage aan de nieuwe positionering van DA spreekt de Raad van Commissarissen haar grote waardering uit. Mede dankzij Boejijenga heeft de formule nieuwe en goede impulsen gekregen. Verder heeft hij de DA Retailgroep meer weten te professionaliseren. Ronald van Solt, lid van de Raad van de Commissarissen, neemt aankomende tijd de verantwoordelijkheden van de heer Boeijenga over. Tot de benoeming van een nieuwe CEO wordt hiermee de continuïteit gewaarborgd. DA Retailgroep en Coöperatieve Drogisten Associatie, de vereniging van DA ondernemers, zullen de onderlinge samenwerking nog verder intensiveren. Het doel is om de marktpositie van de DA drogisterijen & parfumeriezaken en de kracht van het DA merk verder uit te breiden.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_15_januari_2013.htm#johanda_

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.