Jobien Wind nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Datum: januari 23, 2017

Jobien Wind is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat zij samen met senior franchisepartner Tijnis Verhoeff in Arnhem en omstreken o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Als ondernemer heeft Jobien van alles meegemaakt – overnames, uitkopen, rechtszaken, personeel aannemen en ontslaan, leiding geven, acquisitie doen, administratie stroomlijnen. Ze kent aan den lijve de uitdagingen, het gedoe en de vrijheid van het ondernemen. Deze ervaringen en haar adviesvaardigheden koppelt ze aan de aanpak en methodieken van Thexton Armstrong. Met natuurlijk als doel om MKB ondernemers via een beproefde methode (nog) beter te laten draaien.  

Jobien Wind, directeur Thexton Armstrong Wind: Mooi al dat gepraat, maar zullen we ook even gewoon aan de slag?! Samen met de ondernemer kijk ik naar waar hij wakker van ligt en waar hij van droomt. Of natuurlijk waar zij van wakker ligt en droomt. Vrouwen ondernemen anders, en kunnen het ook.


Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst & cash en realiseren van groei bij ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong Winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. De adviseurs werken op lange termijn samen met bedrijven om groei en een structurele verbetering van winst te realiseren. Thexton Armstrong werd in 2004 opgericht door David Thexton en is sinds 2011 actief in Nederland. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.