Je eigen onderneming met Executives Online

Datum: november 27, 2013

Is dit herkenbaar voor jou? Je zoekt maximale vrijheid in je werk. Jouw drijfveer is ‘de inhoud’: met jouw advies en inspanningen maak je een wezenlijk verschil voor bedrijven. Daar krijg jij energie van. Die energie betaalt zich uit in een stevig netwerk. Met jouw deskundigheid, aanstekelijke enthousiasme voor je vak en oprechte betrokkenheid maak je van elke relatie een positieve referentie. Je ziet kansen en zoekt de ruimte om deze te verzilveren. Succes betekent voor jou plezier in het werk, maar ook een goed inkomen. Kortom: je wilt jouw ondernemersbloed optimaal benutten…

Word partner bij Executives Online! Een internationale organisatie en succesvolle Franchise in Interim Management en Executive Search.

Introductie en achtergrond

Wegens expansie zijn we op zoek naar ondernemende franchisepartners voor de volgende segmenten: Finance, ICT, Manufacturing, Energie en Transport/ Logistiek. Executives Online heeft zich gespecialiseerd in Executive Search voor permanente posities en interim management. Onderscheidend is een consequente inpassing van ICT, online recruitment strategieën en internationale samenwerking, wat momenteel voor ca. 25% bijdraagt aan het totaal resultaat.

Executives Online heeft na jarenlange ontwikkeling een schaalbare en succesvolle formule opgebouwd. Als franchisenemer, bent u actief als consultant met de mogelijheid een eigen praktijk op te zetten met een aantal consultants

We bieden:

 • Deel uitmaken van een zeer omvangrijk en internationaal netwerk van collega’s, contacten, klanten en kandidaten;
 • Direct gebruik maken van een bekende naam en een beproefd dienstenpakket;
 • Uitstekend en bewezen inkomsten perspectief;
 • Mogelijkheid om eigen praktijk verder te ontwikkelen met medewerkers;
 • Onbeperkte toegang tot meer dan 150.000 kandidaten vanaf de eerste dag;
 • Toonaangevende software voor business development, efficiënte bedrijfsvoering en project management;
 • Kansen om te specialiseren in sectoren en functies.

Belangrijkste kwalificaties:

 • Goede netwerker, uitstekende contactuele eigenschappen;
 • Resultaatgericht en Impact;
 • Doortastend en veerkrachtig, doorzettingsvermogen;
 • Sterke onderhandelingsvaardigheden op directie en executive / C-level;
 • Business development vaardigheden.

De persoon:

Je bent goed in het verbinden van mensen op een natuurlijke manier. Je inspireert collega’s en daarnaast optimaliseer je de processen in termen van effectiviteit, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Je staat stevig in je schoenen en hebt een gezonde ambitie. Klantfocus, creatief en sterke resultaatgerichtheid. Ondernemen zit in je bloed.

Achtergrond in sales management, business development, sales en management consultancy, waar business development en project delivery vaak zijn aangesloten.

(Recruitment ervaring is niet vereist maar het begrijpen van het concept is belangrijk)

Belangrijkste taken

Nieuwe business genereren door middel van business development Ontwikkelen van klantrelaties, en (large) account management, alleen en in team / project verband Het bezoeken van prospects en klanten en kandidaten n.a.v. projectaanvragen en in het algemeen, op proactieve wijze. Het bijwonen van relevante netwerk bijeenkomsten Contract onderhandelingen met prospects, klanten en kandidaten Interviewen van kandidaten voor bestaande, lopende projecten, en proactief.

Als managing partner van Executives Online, heb je direkt toegang tot een groot en divers (internationaal) zakelijk netwerk op en maak je snel goede, nieuwe contacten. Binnen een half jaar ben je in staat om met onze unieke marktpositie een succesvolle eigen onderneming op te zetten.

Franchise is crisisbestendig

Onderzoek naar franchise formules geeft aan dat die het beter doen dan het gemiddelde van de sector. Succes factoren van de franchise onderneming zijn samenwerking, innovatie en een gezonde financieringsstructuur.

Start Datum: ZSM

Lokatie: regio Nederland (primair) en internationaal

Wil jij met ons ondernemen?

Bij interesse zien we graag je aanmelding tegemoet door via bijgaand informatie aanvraagformulier te reageren.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.