Jacques Suijdendorp nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Datum: september 25, 2017

Jacques Suijdendorp is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Jacques heeft per direct de franchise overgenomen van Chris van den Akker. Zowel Chris, Jacques als Thexton Armstrong kijken met veel vertrouwen uit naar de mogelijkheden van deze mooie regio en het verschil dat Jacques hier voor de MKB ondernemers kan gaan maken. Als franchisepartner gaat hij o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf en realiseert hij structurele verbeteringen. Ondernemerschap is de rode draad in de carrière van Jacques. Natuurlijk bij zijn eigen bedrijven, maar zeker ook bij de ondernemingen waar hij in dienst is geweest. Door het vakgebied reclame en marketing, waar hij primair in gewerkt heeft, is er altijd een haast natuurlijke motivatie om vanuit de klant te kijken en dat perspectief centraal te stellen in de organisatie.

Voor meer informatie zie: suijdendorp.tamkb.nl

Jacques Suijdendorp, directeur Thexton Armstrong Suijdendorp: “Het voelt enorm goed om hier in mijn eigen woongebied ondernemers te ontmoeten, te leren kennen en te helpen. Mijn jarenlange ervaring en de fantastische mogelijkheden van de Thexton Armstrong methodieken stel ik graag ter beschikking. Er is nog zoveel tijd, plezier en geld te winnen bij en voor de MKB-ondernemer.”

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich richt op het vrijmaken van winst & cash én het realiseren van groei bij ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong Winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. Daarnaast werken alle adviseurs op lange termijn samen met bedrijven om structurele verbetering en groei te realiseren. Thexton Armstrong is sinds 2011 met succes actief in Nederland.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.