Italiaans genieten in Leidsche Rijn Centrum met Doppio Espresso

Datum: mei 14, 2018

Nog even geduld en dan gaat Leidsche Rijn Centrum open. Eén van de zaken die het horeca-aanbod gaat versterken is Doppio Espresso. Een Italiaanse espressobar met een fantastische ligging aan het Brusselplein.

Binnen waan je jezelf in Milaan, met de Kees van der Westen espressomachine, de gezellige zitjes en de grote sfeerbeelden van typisch Italiaanse landschappen aan de muur. Bij mooi weer biedt het terras op het Brusselplein een welkom onderbreking tijdens een dagje shoppen, en is de perfecte uitvalbasis om te genieten van een lekkere lunch met collega’s of om met vrienden af te spreken onder het genot een Italiaanse aperitivo.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over voldoende werkplekken en gratis WiFi. Door de diverse zitjes wordt het woonkamergevoel gecreëerd, die perfect zijn om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. Kortom, bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken.

Onderneemster Leonie van Putten, eveneens eigenaresse van Doppio The Wall, opent in Leidsche Rijn Centrum haar tweede Doppio vestiging. Leonie en haar team hebben elke dag als doel mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.  Ze willen graag iets extra’s doen voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben.

Woensdag 16 mei openen de ondernemers van Leidsche Rijn Centrum de deuren voor alle Leidsche Rijners, buren, stad- en streekgenoten. Dit wordt van 16 t/m 19 mei groots gevierd. Op de 16e ben je vanaf 09:30 uur bij Doppio welkom voor koffie, thee, ontbijt, lunch en lekkers. En om kennis te maken met Leonie en haar team natuurlijk. Bij Doppio worden alle gasten deze dag feestelijk ontvangen met een Italiaanse traktatie.

Daarnaast is het de wens van Leonie en haar team om tijdens de openingsdagen geld in te zamelen om een leuk uitje te kunnen organiseren voor de vrijwilligers en bewoners van woonzorgcentrum de Ingelanden. ')}

DELEN

Franchiseformule: Doppio Espresso

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.