Interview met Marcel Willems van Thexton Armstrong

Datum: november 20, 2014

Marcel Willems is actief als consultant van Thexton Armstrong in Best. Marcel is voor ondernemers altijd op zoek naar vernieuwing om zo efficiënt mogelijk te werken en de concurrentie voor te blijven. Hij is in zijn loopbaan internationaal actief geweest in uiteenlopende bedrijfstakken en zet nu zijn kennis en kunde in om ondernemers te ondersteunen het maximale uit hun bedrijf te kunnen halen. Hij legt graag uit wat hem zo aanspreekt in zijn werk als consultant.  


Wat is je voornaamste drijfveer om MKB-ondernemers te helpen?

“Veel MKB’ers starten hun bedrijf gedreven door een persoonlijke passie en kennis van een bepaald vak. Als een startend bedrijf vervolgens begint te groeien, komen er allerlei andere zaken om de hoek kijken waar de ondernemer mogelijk helemaal geen affiniteit mee heeft. Juist op dat gebied kan ik met mijn eigen bagage en de kennis en expertise vanuit Thexton Armstrong MKB-ondernemers helpen hun bedrijf weer te stroomlijnen en hun onderneming voor zich te laten werken.


Wat is je belangrijkste beweegreden geweest om franchisenemer te worden?

“Ik wilde graag zelfstandig ondernemer worden: zowel financieel als qua werk onafhankelijk kunnen opereren, maar niet van niks af aan hoeven te starten. Een eigen formule ontwikkelen kost heel veel tijd, geld en energie. Vandaar dat ik of een bedrijf wilde overnemen, of als franchisenemer aan de slag wilde zodat ik in iets bestaands kon instappen en van daaruit kon gaan opbouwen.”Marcel Willems is actief als consultant van Thexton Armstrong in Best. Bron: FranchiseFormules.NL


Wat spreekt je het meest aan in de formule van Thexton Armstrong?

“De kennis en kunde achter de Winstlekkage Calculator, de ondersteuning op het gebied van acquisitie én een gedegen trainingsprogramma. Kortom: bij Thexton Armstrong krijg je als franchisenemer alle facetten aangereikt om succesvol te worden.”


Wat waren je verwachtingen van Thexton Armstrong op het moment dat je franchisenemer werd en zijn deze uitgekomen?

“Deze zijn overtroffen. Afsprakenservice en Winstlekkage zijn wel conform verwachting. Het trainingsprogramma biedt echter veel meer dan ik had verwacht. Bovendien krijg je continue coaching om je skills verder te verfijnen. Ook al het ondersteunend materiaal is erg professioneel en zeer goed doordacht.”


Hoe heb je de trainingsworkshops ervaren?

“Zeer positief. De workshops zijn zeer goed en doordacht opgezet en bieden voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk. Daarnaast zijn ze erg interactief en heb ik vooral heel veel geleerd dat mij zeker gaat helpen een succesvol adviseur te zijn.”


Hoe ervaar je de coaching vanuit Thexton Armstrong?

“Goed. Elke week lopen we gezamenlijk door de actuele prospects en klanten heen. De feedback is precies goed en legt de belangrijkste verbeterpunten bloot.”


Hoe ervaar je het franchisenemerschap / consultant zijn in de praktijk?

“Zeer positief. Het is mooi om te zien hoe de Thexton Armstrong aanpak werkt in de praktijk. De onafhankelijke manier van werken ervaar ik als erg prettig en tegelijkertijd is het mooi om onderdeel van een groter geheel te kunnen zijn. Het is toch fijn ‘collega consultants’ te hebben die in dezelfde situatie zitten waarmee je kunt sparren en waarvan je kunt leren. Ik ben nog niet zo lang actief als consultant, maar heb al dusdanig snel een mooie lijst aan prospects opgebouwd waardoor ik alle vertrouwen heb in een mooie toekomst.”

Meer lezen over Marcel Willems? Klik hier


Franchisenemer worden bij Thexton Armstrong?

Ook management consultant worden bij deze snelgroeiende formule? Dien een online informatie aanvraag in via het formuleprofiel van Thexton Armstrong.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.