INTERSPORT Twinsport breidt verder uit

Datum: februari 4, 2015

In goed overleg neemt INTERSPORT Twinsport de vestigingen in Hengelo en Doetinchem over van INTERSPORT Schuurman. De laatste heeft aangegeven de focus binnen retail meer te willen concentreren op Schuurman Schoenen. INTERSPORT Twinsport heeft juist de ambitie om haar activiteiten verder uit te breiden.

Jan Willem Juffer, directeur INTERSPORT Nederland, kijkt positief naar de overname. “We hebben als INTERSPORT en ondernemingen constructief met elkaar overlegd. Belangrijk is dat INTERSPORT Twinsport een sterke partij is met een aantal INTERSPORT-vestigingen, verspreid over Nederland. Door de overname blijft INTERSPORT vertegenwoordigd in Hengelo en Doetinchem en dat is eveneens belangrijk voor de positie van de formule.”


Over INTERSPORT

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. In Nederland heeft INTERSPORT 75 sportwinkels en wereldwijd zijn er meer dan 5.300 winkels in 43 landen. De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey.

Euretco is licentiehouder van INTERSPORT voor Nederland. Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met ruim 2.200 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij zo’n 3.250 winkels in de branches wonen, mode, sport, media en dhz. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,5 miljard.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.