INTERSPORT opent in Vleuten en Nijverdal

Datum: september 9, 2015

Onlangs zijn de 73ste en 74ste INTERSPORT-winkels in Nederland geopend, respectievelijk in Vleuten en Nijverdal. “We zijn blij met de verdere versterking van INTERSPORT en wensen beide ondernemers veel succes,” laat Jan Willem Juffer, directeur INTERSPORT Nederland, weten.

De INTERSPORT-winkel in winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten is een kleine 400 m2 groot en wordt gemanaged door Alfons Verroen en zijn vrouw Sharon Schipperijn. Gezien het verzorgingsgebied zal de nieuwe sportspeciaalzaak focussen op de sportperformance-categorieën, hockey, tennis, voetbal, fitness, bad en outdoor als specialisaties.

“Hiervoor ben ik werkzaam geweest in financieel managementfuncties bij verschillende organisaties,” aldus Alfons Verroen. “Mijn vrouw en ik zijn nauw betrokken bij een aantal sportverenigingen in de omgeving. Met onze INTERSPORT-winkel verwachten we sportievelingen in en rond Vleuten goed te kunnen bedienen. Op en na onze recente opening hebben we al veel enthousiaste reacties gekregen.”

In Nijverdal krijgt Heracles-speler Ramon Zomer (32) er een nieuwe loopbaan bij met het openen van zijn eigenIn Nijverdal krijgt Heracles-speler Ramon Zomer (32) er een nieuwe loopbaan bij met het openen van zijn eigenINTERSPORT-winkel. Bron: FranchiseFormules.NL INTERSPORT-winkel. Hij zal beide activiteiten gaan combineren. “Zelfstandig ondernemer worden is een oude droom van mij, naast een carrière als profvoetballer. Het is natuurlijk fantastisch om mijn twee passies met elkaar te kunnen combineren. INTERSPORT is, om in sporttermen te blijven, een speciaalzaak die speelt in de Eredivisie en ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar gaan scoren.”

De winkel heeft een oppervlakte van 800 m2 en is gelegen aan de Smidsweg in Nijverdal. Deze INTERSPORT-winkel zal artikelen brengen in alle A-merken maar ook private label van INTERSPORT zal het assortiment versterken. Focussporten zijn naast voetbal ook hockey, tennis, running, fitness, outdoor en bad. Natuurlijk zal ook een uitgebreid assortiment accessoires voor deze sporten aanwezig zijn.

“De opening van de winkels in Vleuten en Nijverdal past in de groeistrategie van INTERSPORT, waarbij we de kracht van een global player combineren met de sterke lokale betrokkenheid van zelfstandig ondernemers. INTERSPORT Nederland blijft zich positief ontwikkelen en profileren als dé sportspeciaalzaak voor iedereen,” aldus Jan Willem Juffer, directeur INTERSPORT Nederland.


Over INTERSPORT

INTERSPORT (internationaal opgericht in 1968) is dé sportspeciaalzaak voor iedereen, die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met circa 75 sportwinkels in Nederland en in totaal ruim 5.500 winkels in meer dan 40 landen is er altijd wel een INTERSPORT in de buurt! De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, hebben internationale service- en garantievoorwaarden, gekwalificeerde medewerkers en zijn bij uitstek de specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor, wintersport en hockey. Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote, internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers en dragen we graag bij aan een gezondere levenswijze. In Nederland is INTERSPORT onderdeel van Euretco B.V.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.