Intensief opleidingsplan zorgt voor optimale start bij BAS Training

Datum: november 12, 2014

Starten als verkooptrainer doe je niet zo maar. Om te zorgen dat er een juiste basis voor succes wordt bewerkstelligt, zal er in de eerste drie maanden een intensief intern opleidingsprogramma worden uitgevoerd. Daarbij doorloopt de aspirant trainer een aantal veel gevraagde trainingsprogramma’s zoals Professionele verkoopvaardigheden, Presenteren, Timemanagement, Telefonische Acquisitie, Commerciële Vaardigheden voor Binnendienst en Non Verbale Communicatie.

Doordat de aspirant trainer deze trainingen eerst doorloopt als deelnemer, en daarna in de vorm van ‘Train de Trainer’, worden twee doelen bereikt. De trainer kan de vaardigheden direct zelf toepassen bij zijn marktbenadering en hij kan op relatief korte termijn deze trainingen zelf uitvoeren omdat hij/zij met het volgen van de ‘Train de Trainer’ opleiding de licentie voor de training verwerft.

Bij elkaar doorloopt de startende trainer 13 opleidingsdagen in het eerste kwartaal. Daardoor blijft er voldoende ruimte over om zelf actief de markt te benaderen en relaties te activeren. De overige opleidingen worden gespreid over de eerste drie jaar gegeven. De volgorde van de opleidingen passen bij de volgorde waarop de trainingen bijBAS Training: Professionele verkooptrainingen, effectieve managementtrainingen, gerichte functietrainingen, betrouwbare personeelstesten. Franchisenemer worden? Bron: FranchiseFormules.NL bedrijven gegeven kunnen worden. Zodoende wordt de interne opleiding gedoseerd op een manier waarop de kwaliteit van de trainer en het programma wordt gewaarborgd.

Naast de opleidingen worden de trainer begeleidt in het ondernemerschap, en dat is zeker voor trainers die voor het eerst een eigen onderneming starten van belang. Ondernemerschap vraagt inspanning en zonder inspanning, opleiding en begeleiding is succes niet haalbaar. BAS Training zorgt voor de opleiding en begeleiding zodat de trainer zich volop kan focussen op het succesvol ondernemen.


Franchisenemer worden

Meer weten over BAS Training? Bekijk hier het formuleprofiel en reageer online. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.