Inspiratiesessie #FranchiseFutureProof op 7 december

Datum: december 3, 2015

Noteer maandag 7 december 16.00 uur! In samenwerking met ING geven wij een YouTube inspiratiesessie #FranchiseFutureProof speciaal voor u als franchisegever.

Met deze inspiratiesessie richten wij een blik op de technologische trends en ontwikkelingen in relatie tot het franchisemodel en zoeken wij een antwoord op de vraag ‘Hoe maak je een franchiseformule futureproof?

Daarna laden NFV en ING samen dit onderwerp via Twitter, LinkedIn en Google gedurende een periode van 2 weken en treden wij graag in contact met u als franchisegever. 

Word lid van de NFV LinkedIn groepNFV Twitter account en ING Twitter account om deel uit te maken van de discussie en de franchise community.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.