Informatiemiddag Bilingual Kids groot succes

Datum: april 27, 2014

Op 4 april j.l. organiseerde Bilingual Kids haar eerste informatiemiddag “ondernemen bij Bilingual Kids” in Postiljon Hotel te Bunnik. De opkomst was dubbel zo groot als verwacht en de sfeer was ronduit energiek te noemen. “Je voelde de positieve energie en de passie voor een mooi doel de ruimte vullen”, zegt Bilingual Kids hostess Miran Brinkhof na afloop.

De enthousiaste geïnteresseerden die het inspirerende verhaal van oprichtster Tara Ubachs aanhoorden, werden actief betrokken tijdens de informatiesessie. Regelmatig werden ze aan het werk gezet, wat resulteerde in een productieve en informatieve sessie. Tussendoor was er ook gelegenheid om vragen te stellen aan een franchisenemer, die via FaceTime live de geïnteresseerden te woord stond.Informatiemiddag Bilingual Kids groot succes. Lees meer op FranchiseFormules.NL

De middag heeft geresulteerd in een aantal serieuze gesprekken met een handjevol potentiële franchisekandidaten, die momenteel nog gaande zijn. Toch is het alweer tijd voor de volgende sessie. In deze niche-markt is momenteel veel vraag en gezien de timing, een uitgelezen kans om gelijk in het nieuwe schooljaar te starten.

Ambieer je dus ook een toekomst als Business Developer met een maatschappelijk verantwoord doel? Geef je dan op voor onze tweede informatiemiddag op 23 mei in Bunnik.

Meer informatie over Bilingual Kids vindt u hier.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.