Informatiemiddag BAS Training op 24 Februari

Datum: december 18, 2015

Op woensdagmiddag 24 februari organiseert BAS Training een informatie middag centraal in Utrecht waarbij we directe toelichting geven op onze mogelijkheid om als trainer op franchisebasis te starten. We zoeken kandidaten/partners in alle regio’s van Nederland. Ook kandidaten uit België zijn welkom. De middag start om 14.00 uur en duurt uiterlijk tot 16.00 uur.

Er zijn meerdere trainingsbureau ’s in Nederland die een franchiseconcept hanteren en op deze middag laten we de voordelen zien die je als startende trainer bij  BAS Training krijgt. Je hoort meer over o.a. de opleiding, de begeleiding, leadgeneratie, de partnerovereenkomst, de kosten, de trainingsprogramma’s  en het verdienmodel etc.

Heb je de ambitie om als professionele trainer in verkoop en management te willen starten? En heb je al een commerciële carrière gemaakt die je met een volgende stap wilt voortzetten? Meld je dan alvast aan via mail: info@bastrainingen.com of bel even met 043-3560123. De exacte locatie mailen we vooraf toe.

Je kunt op de website een eerste indruk opdoen: www.bastrainingen.com

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.