Informatiebijeenkomst VRB Adviesgroep: Eenmanszaak, BV of LLP?

Datum: augustus 21, 2018

Bent u inmiddels ook weer opgeladen na een welverdiende vakantie? Bruist u ook weer van de nieuwe zakelijke inzichten? Dienen deze nieuwe business ideeën nu nog wel van de juiste rechtsvorm te worden voorzien?

De ‘Back to Business’ weken:

De VRB Adviesgroep nodigt u als ondernemer uit om tijdens de VRB ‘Back to Business weken’ GRATIS één van onze waardevolle informatiebijeenkomsten bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt u uitgebreid geïnformeerd over alle rechtsvormen die er in Nederland tot uw beschikking staan en hoe u daarmee als ondernemer uw bedrijfsactiviteiten van de juiste rechtsvorm voorziet.

Wist u dat de winstbelasting in een B.V. slechts de helft is van het belastingtarief in een eenmanszaak?
Het percentage winstbelasting dat u met een B.V. betaalt ligt op slechts de helft van het percentage dat u over de winst van uw eenmanszaak betaalt. Dat is dan ook de reden dat veel ondernemers hun eenmanszaak omzetten naar een B.V. of holdingstructuur.

Met een Limited Liability Partnership (LLP) bent u zowel in privé beschermt tegen bedrijfsrisico’s (net als met een B.V.) en kunt u daarnaast ook gebruik maken van alle ondernemersfaciliteiten (zelfstandigenaftrek, startersaftrek, MKB-winstvrijstelling). Met een L.L.P. combineert u dus de juridische voordelen van een B.V. met de fiscale voordelen van een eenmanszaak.

Tijdens deze unieke en waardevolle informatiebijeenkomst worden de volgende onderwerpen uitgebreid behandeld:

– verschillen tussen de eenmanszaak, BV of LLP
– fiscale omzetting van uw bedrijf naar een BV of LLP
– activa/passiva omzetting, geruisloze- en ruisende inbreng
– voordelen van het oprichten van een BV of holdingstructuur
– optimaal gebruik van managementvergoeding en DGA salaris
– de werking en voordelen van een LLP (het beste van twee werelden)
– (oprichtings) vereisten voor een LLP
– verzorgen van boekhouding en jaarwerk door VRB Adviesgroep

 

Klik hier om aan te melden

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.