Informatiebijeenkomst Frozz & Oodlz goed bezocht

Datum: maart 9, 2014

Onder de noemer “Join our good food movement” vond op dinsdag 4 maart jl. in de Frozz & Oodlz winkel in Den Haag een informatiebijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst kwamen kandidaat-ondernemers bijeen om geïnformeerd te worden over de mogelijkheid tot zelfstandig ondernemen binnen de good food movement van de Frozz & Oodlz-formule.

De good food movement groeit snel. Afgelopen jaar werden 6 nieuwe winkels met groot enthousiasme ontvangen door Frozz & Oodlz fans. Frozz & Oodlz is populair en veel starters zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden om deel uit te maken van de good food movement. De opkomst bij de bijeenkomst was dan ook goed te noemen.

Oprichtster Mei Lin Ang ontving de kandidaten samen met een team van collega’s. Daarnaast waren de franchisenemers van de winkels in Den Haag en Amstelveen ook aanwezig. Tijdens de bijeenkomst konden de geïnteresseerden zich vrijblijvend laten informeren over ondernemen met Frozz & Oodlz. Naast de presentatie was er de gelegenheid om rond te kijken in de winkel voor het complete winkelgevoel en kon iedereen tijdens de Frozz en Oodlz tasting de producten proeven. Uiteraard was er ruimte voor het stellen van vragen  aan Mei Lin, haar collega’s en de huidige franchisenemers. ‘De enthousiaste reacties van de kandidaat-franchisenemers stemmen ons positief’, aldus Mei Lin Ang. ‘We zijn blij dat er veel serieuze belangstelling bestaat voor het openen van een Frozz & Oodlz!’

Informatie ontvangen?

Hebt u deze bijeenkomst gemist en wilt u ook informatie ontvangen over de mogelijkheden bij Frozz & Oodlz? Het eerste contact tussen Frozz & Oodlz en potentiële ondernemers wordt gecoördineerd door Customerfactory – franchiseadviseurs (zie gerelateerd bedrijfsprofiel). Meer informatie over de ondernemersmogelijkheden vindt u in het formuleprofiel op deze website en/of is te verkrijgen bij Martine Calkhoven van Customerfactory.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.