Informatiebijeenkomst COACH groot succes

Datum: juni 10, 2014

Veel potentiële COACH-ondernemers kwamen bijeen op de informatiebijeenkomst die de formule op woensdag 4 juni organiseerde. Deze bijeenkomst vond plaats Amsterdam en bood een ideale gelegenheid om geïnformeerd te worden over de mogelijkheid tot zelfstandig ondernemen met de succesvolle sneakerformule COACH.

COACH zoekt nieuwe ondernemers om de formule verder uit te kunnen rollen over Nederland en biedt een goede balans tussen centrale aansturing vanuit de organisatie en de unieke invulling door ondernemers op lokaal niveau. Franchisenemers worden intensief begeleid in hun bedrijfsvoering op zowel operationeel als strategisch niveau. De opkomst en het enthousiasme in Amsterdam waren zo groot, dat COACH overweegt om ook op andere locaties een informatiebijeenkomst te organiseren.

Over COACH

COACH is met ruim 50 winkels de grootste sneakerformule van Nederland. COACH is een franchise formule en is actief in de grote en middelgrote steden in Nederland. Met de verkoop van sneakers van met name sportauthentieke merken focust COACH zich op millenials in de leeftijdsgroep13 en 29 jaar. Voor millenials zijn sneakers een belangrijk onderdeel van hun way of life. Sneakers, maar ook de winkel waar ze hun sneakers kopen, zeggen iets over de manier waarop ze in het leven staan. De franchise-ondernemers worden intensief begeleid in hun bedrijfsvoering op zowel operationeel als strategisch niveau. COACH zoekt de optimale balans tussen centrale aansturing (grootwinkelbedrijf) en de invulling/invloed van ondernemers op lokaal niveau!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.