IMMOFINANZ verkoopt City Box

Datum: juni 10, 2015

IMMOFINANZ Group uit Oostenrijk kondigt vandaag de succesvolle verkoop aan van self-storage keten City Box. City Box heeft in Nederland 23 vestigingen. De koper is Shurgard, marktleider in selfstorage in Nederland en Europa.

Partijen hebben besloten om geen verdere mededelingen te doen over details van de de transactie. Het contract is getekend, definitieve afronding vindt begin Juli plaats.   

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.