IMG formules openen in Helmond

Datum: juni 22, 2015

Onlangs zijn op de Woonboulevard Helmond de 30ste vestiging van Pronto Wonen en de 29ste vestiging van Profijt Meubel geopend. Beide formules maken onderdeel uit van de Internationale Meubel Groep (IMG), het sterkste formulehuis binnen de Nederlandse woonbranche.

Art van Heeswijk en zijn broers Harrie en Jan vertegenwoordigen de vierde generatie meubelondernemers in de familie, met de vestigingen Van Heeswijk Wonen & Slapen in Mierlo, het recent geopende Sleepworld Helmond en nu dus twee IMG-formules op de Woonboulevard Helmond. “Aan de onderkant van de markt is behoefte aan sterke winkelformules. Pronto en Profijt hebben de afgelopen jaren hun succes ruimschoots bewezen. We hebben er een goed gevoel bij en zijn ervan overtuigd dat de formules het beste toekomstperspectief bieden. Het is belangrijk dat we door IMG totaal ontzorgd worden op zowel inkoop- als verkoopgebied, zodat wij ons volledig kunnen richten op het zo goed mogelijk helpen van de klanten.”

Rob van Drunen, verantwoordelijk voor de woonformules binnen IMG, prijst het ondernemerslef van de familie VanOnlangs zijn op de Woonboulevard Helmond de 30ste vestiging van Pronto Wonen en de 29ste vestiging van Profijt Meubel geopend. Bron: FranchiseFormules.NL Heeswijk. “Binnen een kort tijdsbestek heeft de familie een Pronto- én Profijt-vestiging geopend waarmee de Woonboulevard Helmond een positieve impuls krijgt. Binnenkort komt Superkeukens, eveneens een IMG-formule, ook naar de woonboulevard. De afgelopen jaren hebben onze winkels aangetoond dat zij een bovengemiddelde omzet en resultaat realiseren. Dit heeft ertoe geleid dat het aantal vestigingen de laatste jaren ook is toegenomen. Er is nog een beperkt aantal aantrekkelijke vestigingspunten vrij voor ondernemers die ambitieus en gedreven zijn en al een woninginrichtingszaak hebben.”


Over IMG

De Internationale Meubel Groep (IMG) is de organisatie achter de formules IN.HOUSE, DroomDomein, Superkeukens, Pronto Wonen, Profijt Meubel en Keukendepot. Samen tellen de formules meer dan 150 winkels. Alle full-service concepten hebben met elkaar gemeen dat ze van, voor en door ondernemers worden ontwikkeld en geëxploiteerd. De thuisbasis van de Internationale Meubel Groep is Etten-Leur.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.