IMG formule opent 42ste Superkeukens vestiging

Datum: juli 9, 2015

Op dinsdag 30 juni is op de Woonboulevard Helmond de 42ste vestiging van de Superkeukens-formule geopend. Superkeukens maakt onderdeel uit van de Internationale Meubel Groep (IMG), het sterkste formulehuis binnen de Nederlandse woonbranche. De familie Verbruggen is franchisenemer van het nieuwe filiaal in Helmond en heeft nu vijf Superkeukens-vestigingen (Eindhoven, Sint Hubert, Oss, Den Bosch en Helmond). De nieuwste winkel heeft een oppervlakte van zo’n 600 m2 met 34 keukenopstellingen.

Martijn Verbruggen voert samen met zijn zus Albertine de directie. “Een jaar of acht geleden hebben we de stap naar Superkeukens gemaakt en daar zijn we nog steeds erg blij mee. We draaien goed met de formule en de locatie in Helmond kwam op ons pad. Superkeukens is een bewezen succes, dus we hebben alle vertrouwen in de mogelijkheden van onze nieuwste vestiging. De eerste reacties van klanten zijn positief: ze vinden het een mooie, overzichtelijke winkel.”

John Pleijte, Franchise Manager van de formule, over de opening in Helmond: “Het was een mooie dag, voor Superkeukens en natuurlijk voor de familie Verbruggen. Deze rasondernemers geloven in de kracht van de formule en ook hun vijfde Superkeukens-vestiging wordt zeker weer een succes. Klanten weten wat ze van ons kunnen verwachten: Duitse topkwaliteit en direct de beste prijs.”

Superkeukens is sinds 1999 actief op de Nederlandse keukenmarkt. In deze periode is de keukenzaak zowel voor de consument als binnen de branche een begrip geworden. In de winkels van Superkeukens worden keukens van Duitse topkwaliteit ontworpen in 3D door vakkundige adviseurs. Klanten kunnen direct meekijken, want het 3D-ontwerp wordt getoond op een groot tv-scherm. Keukens worden helder en transparant berekend zonder ongeloofwaardige kortingen. Consumenten hoeven niet meer te onderhandelen en krijgen meteen de beste prijs.


Over IMG

De Internationale Meubel Groep (IMG) is de organisatie achter de formules IN.HOUSE, DroomDomein, Superkeukens, Pronto Wonen, Profijt Meubel en Keuken Depot. Samen tellen de formules meer dan 150 winkels. Alle full-service concepten hebben met elkaar gemeen dat ze van, voor en door ondernemers worden ontwikkeld en geëxploiteerd. De thuisbasis van de Internationale Meubel Groep is Etten-Leur.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.