Iconische Pier Scheveningen zoekt enthousiaste ondernemers

Datum: maart 18, 2015

De nu nog verlaten maar straks volledig vernieuwde Pier gaat dit jaar na een grondige verbouwing weer open voor het grote publiek. Voor jong en oud, locals en toeristen, foodies en shoppers. De Pier wordt een internationale hotspot op zee met een grote diversiteit aan eigentijdse en vernieuwende concepten. Denk bijvoorbeeld aan food trucks en horeca stands maar ook aan kunst & cultuur, festivals, evenementen en (pop-up) winkels. Voor de laatste beschikbare units maken gedreven en vernieuwende ondernemers nú nog kans om onderdeel te worden van het horeca, retail of andere aanbod op De Pier.

De Pier wordt weer een nationale trots 

De Pier is een nationaal icoon en sinds 1901 niet meer weg te denken uit het kustbeeld van Scheveningen. Met een volledig nieuwe invulling en na een grondige verbouwing wordt De Pier in 2015 weer geopend voor het grote publiek. Volgens Marius van der Werff, namens De Pier, wordt De Pier niet alleen gered maar ook “omgetoverd tot een uniek centrum voor een internationaal en gevarieerd publiek”.  

Een wereld aan mogelijkheden

De Pier wordt een internationale hotspot op zee met een grote diversiteit aan eigentijdse en vernieuwende concepten. Denk aan horeca waaronder food trucks en stands maar ook aan kunst & cultuur, vrije tijd, evenementen en (pop-up) winkels. De vaste invulling van De Pier zal bestaan uit een uiteenlopend palet van restaurants, bars, winkels en nog veel meer. Bestaande en kersverse ondernemers kunnen in De Pier hun hart ophalen met een wereld aan mogelijkheden op het gebied van creatieve en innovatieve concepten; van haute friture en juice bars tot pop-up en experience stores. 

Kom ondernemen op De Pier

Gedreven en vernieuwende ondernemers maken nú kans om onderdeel te worden van het horeca, retail of andere aanbod op De Pier. De Pier heeft nog enkele unieke stands en ruimtes ter beschikking voor de allerbeste concepten. Geïnteresseerde ondernemers kunnen tot 1 april 2015 hun plan inzenden via http://www.depierpartners.nl en krijgen de kans om deel uit te maken van de nieuwste, internationale hotspot op zee.    

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.