Ibis budget opent op luchthaven Rotterdam The Hague Airport

Datum: oktober 19, 2016

Op 17 oktober j.l. is de eerste paal van het ibis budget Rotterdam The Hague Airport (RTHA) in de grond geslagen. Luchthaven Rotterdam The Hague Airport zal hiermee in het najaar van 2017 een bijzonder hotel rijker zijn. Het ibis budget hotel wordt op deze toplocatie gebouwd en voorzien van 121 kamers. Het hotel is een belangrijke aanvulling op het groeiscenario van de luchthaven RTHA, de regio Rotterdam en Den Haag. De goede busverbinding naar het bruisende Rotterdam biedt reizigers de mogelijkheid om gemakkelijk de stad te bezoeken.

Comfort, welzijn en rust zijn erg belangrijk in het ibis budget hotel. De nieuwe Nest kamers zijn ontworpen in een moderne stijl met veel gevoel voor design en zijn van alle gemakken voorzien door de extra opbergruimte, vele stopcontacten, volledige privacy in de badkamer en het comfortabele Sweet Bed. Ook biedt het ibis budget hotel een uitgebalanceerd ontbijtbuffet aan voor een goede start van de dag.

Er is een webcorner voor gasten in het hotel en er kan gebruik gemaakt worden van de flatscreens op de kamers met een ruime keuze aan tv-zenders. In zowel de publieke ruimtes als in de kamers is gratis wifi beschikbaar.

Rudolph Schöningh, Director Hotel Development & Franchise Accorhotels Nederland: “Ik verheug me enorm op de komst van het ibis budget hotel op de luchthaven. Ik ben er trots op dat de opening van dit hotel bijdraagt aan de groei van ibis budget in Nederland.” Eind 2017 zal door de opening op de Rotterdamse luchthaven en de openingen van ibis budget Amsterdam City South (gepland december 2016) en ibis budget Stein (gepland najaar 2017) het totale ibis netwerk in Nederland tot 817 kamers zijn gegroeid.

De ontwikkeling van het hotel is tot stand gekomen mede door bemiddeling van Hulshof Makelaars uit Den Haag. Voor deze ontwikkelaar is het ibis budget hotel in Rotterdam het tweede hotel (naast Worldhotel Wings) op luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Ibis budget Rotterdam The Hague Airport zal worden geëxploiteerd door Patrick Bruins en Chris Lindeboom.


Over ibis budget

Een gewaagd en comfortabel aanbod tegen een zacht prijsje: dat is ibis budget, het voordelige merk van AccorHotels.

Dit merk binnen de ibis-familie onderscheidt zich door een slim, transparant en casual aanbod, waarbij samen delen en eenvoud hoog in het vaandel staan. ibis budget is ideaal voor gasten die op zoek zijn naar vrijheid, met knusse kamers voor 1, 2 of 3 personen, leuke ontvangstruimtes, hotels die 24 uur per dag toegankelijk zijn en een ontbijt in buffetvorm. Hotels van ibis budget liggen vlakbij grote snelwegen, luchthavens en ook steeds vaker in steden, en hebben een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Met 561 hotels vanaf eind juni 2016, is het merk aanwezig in 17 landen, en blijft het zijn internationale aanwezigheid uitbreiden. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.