HypotheekCompany presenteert nieuw dienstverleningsconcept

Datum: september 18, 2012

Veel hypotheekadviseurs kiezen voor het vak omdat ze graag met mensen werken. Dat is waar ze goed in zijn, daar hebben ze plezier in. Plezier in je vak is een onmisbare factor om erin uit te blinken. “De administratieve druk op een hypotheekadviseur neemt met de dag toe. En daarmee neemt voor velen het plezier recht evenredig af, zo is ons gebleken”, aldus Christian Dijkhof, Directeur van HypotheekCompany. “Daarom gaan wij onze kantoren helpen. Focus op de klant en zorg voor plezier in je werk. Wij nemen de randzaken weg en ontlasten kantoren waar het kan. Zo vormt HypotheekCompany een basis die je toekomst biedt, waarin je met plezier met je klanten bezig bent. Fun & Focus!”, gaat Dijkhof verder.

Afgelopen donderdag 13 september heeft HypotheekCompany tijdens een landelijke bijeenkomst, het nieuwe dienstverleningsconcept gepresenteerd. HypotheekCompany gaat kantoren ontlasten en heeft daarvoor 3 modules ontwikkeld:

  • Module 1: Basis; Ben jij liever administratief bezig of wil je tijd aan je klant besteden?
  • Module 2: Basis; + Productoplossingen; Haal jij plezier uit het eindeloos vergelijken van productvoorwaarden of laat je dat aan HypotheekCompany over?
  • Module 3: Basis; + Product- en Constructieoplossing; Heb jij het lef om al jouw tijd en energie in je klant te steken?

 
Als kantoor kies jij de module die het beste bij je past! En naast deze modules biedt HypotheekCompany nog vele Fun & Focus x-tra’s. Van Compliance ondersteuning tot Secretaresse Service, van een abonnementsformat tot een internetlabel. Allemaal gericht op tijdbesparing en gemak. Als adviseur kies jij de Fun & Focus x-tra’s waar jij behoefte aan hebt zodat jij tijd en plezier overhoudt om klanten met een glimlach tegemoet te treden.

HypotheekCompany is een franchiseformule met ongeveer 100 kantoren in heel Nederland en onderscheidt zich van andere formules door deelnemers een zekere  mate van vrijheid te bieden.

Bron: HypotheekCompany

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.