HypotheekCompany lanceert Vakbekwaamheids-academy

Datum: februari 19, 2014

Als financieel adviseur moet je te allen tijde aantoonbaar Permanent Actueel zijn. Speciaal voor de aangesloten kantoren biedt HypotheekCompany de Vakbekwaamheids-academy. Aangezien HypotheekCompany alleen voor de hoogste kwaliteit gaat, hebben zij voor de invulling van deze academy gekozen voor een gespecialiseerde partij:Hoffelijk Financieel, die in 2013 in een onderzoek onder leden van de NVHP als beste opleider uit de bus kwam.

“Ik werk er nu een tijdje mee en ben razend enthousiast!”, aldus één van de adviseurs. “Video’s, een app en digitale masterclasses; helemaal van deze tijd en het heeft van mij echt een betere adviseur gemaakt. Ik WIL helemaal niet meer zonder. Wettelijke verplichting of niet, wat een gaaf systeem”, gaat hij verder.

HypotheekCompany kantoren worden totaal ontzorgd op gebied van vakbekwaamheid waarbij alleen excellent advies goed genoeg is. Zo voldoen de kantoren aan alle wettelijke eisen én verhogen ze de kennis daadwerkelijk naar een excellent niveau. Een toegevoegde waarde die onze adviseurs leveren en waar de consument recht op heeft.HypotheekCompany lanceert Vakbekwaamheids-academy

HypotheekCompany is een franchiseformule gericht op assurantiekantoren en heeft ongeveer 100 vestigingen door heel Nederland. HypotheekCompany ontzorgt en helpt adviseurs bij het uitoefenen van hun vak waarbij een aantal kernwaarden centraal staan: Persoonlijk, Helpen en Vooruitstrevend. Focus op de klant en zorg voor plezier in het werk. HypotheekCompany doet de rest.

Dat is HypotheekCompany. Dat is Helping People. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.