Hunkemöller opent eerste winkel in Zweden

Datum: oktober 30, 2012

De Nederlandse lingeriefranchise Hunkemöller heeft een eerste winkel in Zweden geopend. De ondermodeketen wil groeien tot een wereldwijd merk. Daarom opent het de komende jaren onder meer nog tien tot vijftien winkels in Zweden.

“We hebben het strategische besluit genomen om uit te breiden in Scandinavië. Afgelopen jaar hebben we in Denemarken al een groei van 35 procent gerealiseerd en verwachten we een groei van 25 procent in 2013”, zegt Philip Mountford, ceo van Hunkemöller.

Op dit moment heeft Hunkemöller meer dan vijfhonderd verkooppunten in Europa en in een deel van het Midden-Oosten. Maar daar blijft het niet bij. Naast de opening van Zweedse winkels heeft het lingeriemerk voor de Duitse markt gekozen als voornaamste expansieland. In de rest van de wereld wil het merk de komende jaren voornamelijk groeien via shop-in-shops in grote warenhuizen, via webshops en via franchise formules.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_30_oktober_2012.htm#hunkemoller1

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.