Hulpstudent.nl start in Haarlem

Datum: september 25, 2012

Vrije tijd is een schaars goed in deze tijd. Het Hulpstudent.nl concept biedt vrije tijd door studenten in te zetten voor huishoudelijke klussen bij particulieren thuis. Een jaar nadat de eerste franchisenemer gestart is, start nu René van Engelshoven in regio Haarlem. Hiermee wordt de 12e vestiging van Hulpstudent.nl in Nederland geopend.

De samenwerking met René komt voort uit een gezamenlijke passie om te ondernemen. Dat klikt natuurlijk gelijk. René heeft een Bed & Breakfast in Amsterdam gehad en heeft daarmee veel ervaring in de hospitality. In zijn regio Haarlem kan hij dan ook helemaal zichzelf zijn. ‘Ik vind gastvrijheid erg belangrijk. Bij mij is de klant daarom ook altijd koning’, aldus René. Op de persoonlijke pagina van René kun je meer over hem lezen. Hij staat klaar om u te voorzien van vrije tijd!

Hulpstudent.nl streeft naar landelijke dekking in 2014.

Bron: Hulpstudent.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.