HouseHunting zoekt makelaars met verkooptalent

Datum: oktober 19, 2016

Al meer dan 10 jaar is HouseHunting actief op de woningmarkt en staat in de top 5 verhuurmakelaars van Nederland! Deze ambitie streven wij nu ook na in de verkoop van woningen. HouseHunting biedt hiervoor maatwerk zoals één vast laag tarief aan de verkopende partij. Hiervoor krijgt de verkopende partij een breed netwerk en uitstekende online verkoopkanalen terug, maar met de vrijheid voor eigen inbreng zoals de mogelijkheid om bezichtigingen en aanlevering van tekst- en beeldmateriaal zelf te verzorgen.

De vraag naar onze verkoopdiensten groeit en daarom is HouseHunting op zoek naar verkooptalent. Commerciële personen die fulltime dan wel parttime beschikbaar zijn en de opleiding makelaardij hebben afgerond of deze willen starten, kunnen solliciteren via freede@househunting.nl en/of tel. 073-6131322

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.