HouseHunting breidt uit in Amsterdam

Datum: februari 20, 2017

Met de opening van een nieuwe vestiging aan de Keizersgracht 335 in Amsterdam wil HouseHunting. zich nog nadrukkelijker positioneren in de verhuur en verkoop makelaardij in Nederland. Volgens Frank Reede, oprichter van HouseHunting, past de opening van een nieuw kantoor in Amsterdam binnen de uitbreidingsstrategie die HouseHunting de komende jaren voor ogen heeft. Met nog een tiental verhuurvestigingen zal HouseHunting ook verkoop kantoren gaan openen. Hiervoor zoeken we per direct verkoop makelaars zowel fulltime en parttime. De eerste verkoopvestiging zal per 1 maart 2017 in Aalsmeer starten.

Yelrick Huisman Franchisenemer van HouseHunting Amsterdam: “Ik ben bijzonder trots dat ik deel mag uitmaken van HouseHunting. Het is mijn voornemen om de komende jaren te groeien en vele huurders, kopers, verhuurders en verkopers blij te maken

 


Achtergrond

HouseHunting opende haar eerste kantoor in 2005 in Tilburg. Sindsdien heeft het bedrijf een groei doorgemaakt. Naar eigen zeggen is dit te danken aan hun kennis over de lokale huizenmarkt, gecombineerd met hun grote netwerk, waardoor ze toegang hebben tot een nationaal klantenbestand. HouseHunting adviseert daarnaast op het gebied van aan- en verkoop en andere vastgoed gerelateerde zaken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.