House of Shoes op laatste moment gered

Datum: december 18, 2012

House of Shoes maakt zich op voor een doorstart, meldt RetailNews. Bronnen rond de winkelketen melden RetailNews dat op de laatste openingsdag een bod is uitgebracht bij de curator en dat het bod is geaccepteerd. Onlangs werd nog gemeld dat een doorstart van schoenenketen House of Shoes definitief van de baan was. Onderhandelingen met twee geïnteresseerde kopers waren op niets uitgelopen.

De laatste winkels van de formule zouden afgelopen vrijdag sluiten. Het is nog onbekend op welke wijze de doorstart wordt doorgevoerd. Curator Cees Klomp was vanochtend niet bereikbaar voor commentaar. “Hou ons in de gaten want wij zijn zo snel mogelijk weer geopend”, meldt de schoenenketen op zijn website. House of Shoes werd zo’n 107 jaar geleden opgericht als fabriek van kinderschoenen. Al snel volgden er meer winkels en werd de collectie uitgebreid met dames- en herenschoenen. Naast de 41 fysieke winkels lanceerde House of Shoes in 2010 een webshop. De schoenenketen heeft zo’n 280 werknemers.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_18_december_2012.htm#houseofshoes

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.