Hoogste krabpaal van Nederland bij Dobey Dierspecialist Breda

Datum: oktober 1, 2014

In januari dit jaar opende de Familie Ter Avest de deuren van hun vernieuwde dierenspeciaalzaak. Met een frisse, moderne uitstraling en maar liefst 255 m2 kan de consument hier genieten van een nieuwe winkelbeleving. De winkel biedt een ruim assortiment en de consument kan hier ook terecht voor advies & informatie over zijn of haar huisdier.

Nu heeft de Dierspecialist op de Burcht 10 opnieuw een primeur. In de winkel staat de hoogste krabpaal van Nederland. Dit speelparadijs voor katten is maar liefst 5 meter hoog en bestaat uit robuuste materialen. Het is uniek omdat het bestaat uit een modulair systeem. Consumenten kunnen hierdoor zelf de ideale krabpaal voor hun kat samenstellen. En dat is volgens de Dierspecialist in deze tijden zeer welkom. Uiteindelijk kent de consument deDe hoogste krabpaal van Nederland is de komende weken te zien bij Dobey Dierspecialist Ter Avest, Burcht 10 in Breda. Bron: FranchiseFormules.NL behoefte van zijn of haar kat het beste. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk, zowel in onderdelen als in kleur.

De hoogste krabpaal van Nederland is de komende weken te zien bij Dobey Dierspecialist Ter Avest, Burcht 10 in Breda. Dierspecialist “dat voelt goed”.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.