Hoofdkantoor Uitzendmarkt is verhuisd naar Sliedrecht

Datum: maart 18, 2014

Op maandag 10 maart is het hoofdkantoor van Uitzendmarkt officieel verhuisd van Waalwijk naar Sliedrecht. Vanaf dit pand zullen vanaf heden alle backoffice activiteiten plaatsvinden. Het hoofdkantoor van Uitzendmarkt was sinds de oprichting in 2011 gevestigd op de Cartografenweg in Waalwijk. Ruim drie jaar lang zijn hier zowel front- als backoffice activiteiten verricht. Uitzendmarkt is in deze relatief korte tijd snel gegroeid van slechts één vestiging naar inmiddels 16 vestigingen die verspreid zijn over het hele land. Met de huidige toekomstplannen in beeld, zal deze uitbreiding zich zeker voortzetten. In de komende maand worden namelijk alweer twee nieuwe Uitzendmarkt vestigingen geopend.

Vanwege de snelle groei en de toekomstplannen van de organisatie is er voor een nieuw centraal hoofdkantoor gekozen, waar uitsluitend de backoffice werkzaamheden zullen plaatsvinden. Sliedrecht is voor Uitzendmarkt een bekend gebied, waar zij al jarenlange ervaring hebben in de personele dienstverlening. Het besluit om het nieuwe hoofdkantoor te verhuizen naar Sliedrecht, is hierdoor dan ook een bewuste keuze.

Het nieuwe hoofdkantoor van Uitzendmarkt is gevestigd op de Kerkstraat 10-12 te Sliedrecht. Telefonisch is de vestiging iedere werkdag te bereiken op het nieuwe telefoonnummer 0184 – 444 010.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.