Hoofdkantoor Kwalitaria is verhuisd

Datum: oktober 28, 2014

Vanaf vandaag heeft het hoofdkantoor FFC (Franchise Friendly Concepts) van Kwalitaria een nieuw onderkomen in Houten. Na 11 jaar in het mooie pand in Zeist gehuisvest te zijn geweest, werd het tijd voor een nieuw pand in een modern jasje. “Dit pand past beter bij wat wij willen uitstralen met onze formules”, zo zegt Algemeen Directeur Bas Holshuijsen, “een moderne locatie die past bij deze tijd en met alle voorzieningen die we nodig hebben om onze ondernemers goed van dienst te kunnen zijn.”

FFC vestigt zich in het nieuwe kantoorpand aan De Molen 9 in Houten op de 1ste verdieping. Afgelopen weken zijn er vele containers met spullen uit het oude pand geruimd om zo met een frisse start te kunnen beginnen. “Het was een behoorlijke klus, zeker als je al zo’n tijd op een locatie zit”, aldus eigenaar Antonio Stroes, “maar het verhuizen voelt als een goede stap voor de toekomst van FFC en haar formules.” Vanuit Houten worden voortaan de formules Kwalitaria, Smulwereld en Cookers, bediend.Nieuw hoofdkantoor voor Kwalitaria. Bron: FranchiseFormules.NL

 

Nieuwe kantoor- en correspondentieadres:

Franchise Friendly Concepts

De Molen 9

3994 DA Houten

Telefoonnummer: 030 600 57 00 (ongewijzigd)

 

Over Kwalitaria – Kwalitaria is het bekendste cafetariamerk van Nederland. Kwalitaria ontstond in 1989 onder de paraplu van belangenorganisatie Koninklijke Horeca Nederland met als doel de professionalisering in de sector te bevorderen. Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule van franchise friendly concepts (ffc) in Zeist. Kwalitaria telt nu meer dan 100 vestigingen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.