Home Instead Thuisservice in top 10 best gewaardeerde thuiszorgorganisaties

Datum: december 9, 2021
Home Instead Thuisservice behoort tot de tien best gewaardeerde organisaties in de zorg thuis op ZorgkaartNederland van 2021. De plek in de Top 2021 is in willekeurige volgorde (er is geen nummer 1 of nummer 10 benoemt) behaalt op basis van het aantal en hoogte van de waarderingen over 2021.

 “We zijn enorm blij met de hoge waardering die de klanten ons geven. Goed luisteren naar wat de klant écht wil en daar vervolgens op een persoonlijke manier invulling aan geven, dat is wat Home Instead dagelijks doet. Samen met de klant, samen met de mantelzorger. Waarbij we graag een stap extra zetten. Geweldig dat dit door de klanten ook zo ervaren wordt en dit ons een plek geeft in de Top2021 van Zorgkaart Nederland.” 
– Otto Mak, Directeur Home Instead Nederland – 


Alle vestigingen van Home Instead tezamen worden gewaardeerd met een rapportcijfer van 9.2, gebaseerd op 542 waarderingen in 2021. De jaarlijkse uitreiking van ZorgkaartNederland-top is bedoeld om te vieren wat er goed gaat in de zorg en om de zorg te stimuleren om met behulp van klantervaringen tot kwaliteitsverbetering te komen.


Gedeelde ervaringen zijn de waarderingen voor de medewerkers

Sinds 2019 zijn alle vestigingen van Home Instead te waarderen op het onafhankelijke platform. Met als belangrijkste reden dat we net als ZorgkaartNederland werken aan meer openheid in de zorg. ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op het platform delen mensen hun ervaringen over de zorg die zij of hun naasten ontvangen (hebben). De ervaringen helpen hiermee zowel de mantelzorger als de organisaties in de zorg. Deze waarderingen en ervaringen helpen de mantelzorgers om te bekijken welke mogelijkheden er zijn in de ondersteuning thuis van hun naasten. En voor ons als organisatie, om te blijven verbeteren en de dienstverlening nog beter aan te sluiten op de wensen en behoeften van de klant.

We zien in de ervaringen, die de klant en mantelzorger achterlaten, de waardering naar alle CAREGivers en Supportmedewerkers. Zij zorgen elke dag voor de juiste ondersteuning bij de senior thuis. De gewaardeerde aandacht en betrokkenheid in de dienstverlening, lezen we vaak terug.

ZorgkaartNederland Top 2021

Thuiszorgorganisaties met dertig of meer waarderingen in 2021, ziekenhuizen en klinieken met honderd of meer waarderingen in 2021 deden automatisch mee voor een plek in de ZorgkaartNederland Top 2021. Het is de derde keer dat ZorgkaartNederland de ZorgkaartNederland Top uitreikt. Voor het eerst doen ze dat aan niet vier maar vijf sectoren: Verpleeghuizen, wijkverpleging, ziekenhuizen, klinieken. En voor het eerst ook: Fysiotherapiepraktijken. In de afgelopen jaren zijn ruim 96.000 waarderingen gedeeld over 842 thuiszorgorganisaties.

Met de ZorgkaartNederland Top 2021 staan we met elkaar weer even stil bij wat er goed gaat in de zorg thuis. Onze dank voor iedereen die een waardering heeft achtergelaten is groot! Dankzij jullie inzichten kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren, zodat we elke dag het verschil kunnen blijven maken.

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice is een erkende niet-medische thuiszorgverlener voor senioren met dementie. Home Instead Thuisservice maakt deel uit van Home Instead, ’s werelds grootste dienstverlener op dit gebied en actief lid van the World Dementia Council. Home Instead Thuisservice in Nederland is een sterk groeiende organisatie met vestigingen in 44 regio’s, van waaruit 2.300 CAREGivers maandelijks meer dan 125.000 uur dienstverlening aan 5.500 senioren leveren. De organisatie biedt naast PGB-zorg ook gecontracteerde zorg thuis via de Wmo, de Wlz. Home Instead Thuisservice is sinds september 2021 samenwerkingspartner van Alzheimer Nederland.

DELEN

Franchiseformule: Home Instead Thuisservice

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.