Hilversum en Franchising

Datum: december 1, 2015

Op vrijdag 27 november j.l. vond er een goedbezochte Open Panden Dag plaats in Hilversum. Twee wethouders, de heren Floris Voorink en Wimar Jaeger, gaven in Luno Kitchen aan de Kerkbrink hun visie over de ontwikkelingen in Hilversum-centrum. Begin 2017 opent hier een vestiging van publiekstrekker Primark en de eigenaren van Hilvertshof investeren op dit moment bijna 25 miljoen euro in een ingrijpende vernieuwing van het bekende winkelcentrum. Op iets langere termijn zal de verbinding van het centrum met de stationsomgeving sterk verbeterd gaan worden. 

Dat het niet alleen bij woorden van de ambtenaren bleef maar ook daden opleverde, werd onderstreept door het subsidiebudget dat de gemeentePlannen voor een franchisevestiging in Hilversum? Franchising Etc. kent de situatie goed en kan u objectief adviseren. Bron: FranchiseFormules.NL heeft vrijgemaakt voor het opknappen van de gevels van de aanwezige panden in de binnenstad in 2016 en 2017 (in totaal € 200.000,-). Aansluitend presenteerde Wout Gelderloos van ZakenExpert op bevlogen wijze ten aanzien van de bestaande binnenstad problematiek en droeg mogelijke oplossingen daarvoor aan. Jan-Piet Broersma van FranchiseFormules.NL sloot de bijeenkomst af en zette de voors en tegens tegen elkaar af om als franchisenemer te beginnen. Daarna bezocht de groep met zo’n 25 personen diverse locaties en leegstaande panden in Hilversum-centrum. 

De vraag is en blijft natuurlijk of het starten van een franchisevestiging in Hilversum-centrum een goede en wijze investering is. Er is leegstand en men heeft natuurlijk ook te maken met concurrerend winkelaanbod uit Hilversumse wijkwinkelcentra als De Gijsbrecht en Kerkelanden en zelfs uit omliggende gemeentes, waaronder Laren. Er zijn op dit moment aanloopstraten in Hilversum-centrum die wij misschien in de toekomst als geschikte locatie zouden adviseren, maar nu nog niet. Maar door een positieve opstelling vanuit de politiek en investeerders zien wij zeker kansen in het centrum van Hilversum voor verschillende franchiseformules, mits goede keuzes worden gemaakt.

Mocht u interesse hebben in uitbreiding naar Hilversum, wij kennen de situatie en kunnen u objectief adviseren.


Contact

Dhr.  Frank van Rijk, senior partner FranchiseFormules.NL Adviestak

T: +31 (0)26 361 7915
M: +31 (0)653401008
E: f.vanrijk@franchisingetc.com

Over de FranchiseFormules.NL Adviestak

De adviestak van FranchiseFormules.NL is een samenwerkend ondernemersverband gespecialiseerd in het werven en pré-selecteren van (Master-)franchisenemers voor formules. Daarnaast bieden wij, in collegiale samenwerking, franchise-gespecialiseerde diensten aan. De bij FranchiseFormules.NL aangesloten partners zijn zelfstandige professionals die allen ruime ervaring hebben met het businessmodel franchise. Sommige partners zijn retail-/franchise consultant, anderen zijn specialist op het gebied van (online) recruitment of actief als franchise-gespecialiseerd jurist. 

Binnen het samenwerkingsverband kunnen de partners gebruik maken van de formule database, de kandidatenbank, de naamsbekendheid én het wervend vermogen van de community FranchiseFormules.NL.

Ook partner worden? Meer informatie via de website van Franchising Etc.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.