Na een intensieve verbouwing hebben Slagerij Van Melik en Bufkes Sittard op 7 juni hun deuren geopend. Na een korte periode van sluiting kan iedereen de vernieuwde zaak vanaf dit weekend weer bezoeken voor o.a. het lekkerste vlees, de fijnste vleeswaren en de broodjes van Bufkes.
Het verhaal van Bufkes en Van Melik begint in 1938, het jaar waarin de eerste ambachtelijke slagerij wordt geopend. Door de jaren heen worden er meerdere succesvolle vestigingen geopend onder de naam Slagerij Van Melik, zaken waar superieure kwaliteit van producten en vakmanschap centraal staan. Vanuit deze kwaliteitsslagerijen is in 1996 het zeer succesvolle broodjesconcept Bufkes ontstaan.
Vandaag de dag zijn er maar liefst 37 Bufkes vestigingen die dagelijks haar gasten niet alleen van de lekkerste belegde broodjes voorzien, maar ook van salades, soepen, maaltijden, koffie, specialiteiten en zoetwaren. Inwoners van Sittard en omgeving kunnen vanaf nu weer terecht voor alle lekkernijen bij beide zaken in het ’t Versströatje aan de Molenbeekstraat in Sittard.
De eigenaar van slagerij Van Melik en Bufkes Sittard, Frank Janssen, is ook erg blij dat hij zijn klanten weer mag verwelkomen in zijn eigentijdse en volledige vernieuwde zaak. “Een zaak waar we erg trots op zijn” aldus Frank Janssen! ')}