Herbert Schalkwijk nieuwe Algemeen Directeur Bart’s Retail

Datum: september 17, 2014

Herbert Schalkwijk (44) wordt per 1 oktober 2014 Algemeen Directeur van Bart’s Retail (Bakker Bart). Dit heeft de Raad van Commissarissen van Bart’s Retail besloten. Schalkwijk volgt daarmee Bert Bargboer op die de functie sinds 1 oktober 2011 bekleedde. “Herbert Schalkwijk heeft ruime ervaring in retail en franchising bij o.a. C1000 en Brainwash.” zegt Johan Lokhorst, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Bart’s Retail. Bert Bargboer is sinds oktober 2011 Algemeen Directeur van Bart’s Retail. “In de afgelopen 3 jaar heeft Bert een stevige bijdrage geleverd aan de Bakker Bart-keten. Eerder dit jaar heeft Bert te kennen geven Bakker Bart in het najaar te willen verlaten. Hij draagt nu de eindverantwoordelijkheid over aan Herbert Schalkwijk, maar blijft op ons verzoek beschikbaar voor advies. Wij verwachten dat het beleid dat onder Bert samen met het Management Team en commissarissen is neergezet onder leiding van Herbert krachtig wordt voortgezet” aldus Johan Lokhorst.

Herbert Schalkwijk geeft aan dat hij ernaar uitkijkt om bij Bart’s Retail aan de slag te gaan. “Met mijn broer heb ik een eigen C1000 gehad en later heb ik voor C1000 het succesvolle C1000 brood & bake off concept ontwikkeld en geïntroduceerd  Ik beschouw deze stap als een terugkeer naar de food retail. Er is een goed fundament en een heldere strategie voor de komende jaren geformuleerd. Aan mij nu de uitdaging om samen met het team en de ondernemers van Bakker Bart de formule en de keten Bakker Bart verder te versterken.”, aldus Herbert.

Herbert Schalkwijk heeft een HBO Retail Management opleiding, is getrouwd en heeft 2 kinderen. Hij heeft ruime ervaring in de retail en franchising opgedaan bij o.a. C1000 en Brainwash. Tot 1 oktober van dit jaar is Herbert Schalkwijk Algemeen Directeur van Brainwash.

Over deze voorgenomen benoeming is conform de Wet op de Ondernemingsraden advies gevraagd aan de Ondernemingsraad van Bart’s Retail B.V..

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.