Henriët Feikens start bij Quickmediator in regio Zoetermeer

Datum: maart 26, 2013

Henriët Feikens: “Na jarenlange ervaring als lerares vanuit het onderwijs heb ik reeds veel ervaring op gedaan om met mensen om te gaan. Ook in het onderwijs komen er veel conflicten voor. Essentieel is het omdat in goede banen te leiden, zodat partijen samen verder kunnen. Deze ervaring gebruik ik nu ook in conflicten en weet dat samen oplossen het beste en voordeligste is. Zelf ben ik lang geleden ook gescheiden, achteraf gezien had dit ook anders gekund, zeker voor de kinderen is dat veel beter. Een kind wil niet kiezen tussen de ouders. Zeker voor echtscheidingen is mediation een zeer duurzame oplossing. Mediation is de beste oplossing om conflicten samen op te lossen. Op een duurzame wijze komen wij samen tot een oplossing”.

“Ik heb gekozen voor Quickmediator omdat ik alle support krijg die ik nodig heb, de aanvragen voor Mediation, updates, collega´s, ondersteuning bij Mediation, opleiding, training in Mediation, voor alles kan ik bij de franchisegever terecht . Dat niet alleen, ook de marketing is één van de redenen dat ik gekozen heb voor Quickmediator, er worden aanvragen gegenereerd via internet, reclame via internet en ook TV, op 7 april is er ook een uitzending op RTL4 om 14.20 en de week er op ook. Dan zijn kosten die je in je ééntje nooit kan dragen. De organisatie groeit nu steeds sneller door, mensen die al informatie hebben aangevraagd in het begin, zien nu ook dat deze formule aanslaat in Nederland. Dat is ook niet zo gek eigenlijk, er zijn meer conflicten dan ooit en bijvoorbeeld echtscheidingen, dat zijn er nog steeds 1 op de 3 die fout gaan. Mediation lost dit duurzaam en voordelig op”!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.