HEMA rapporteert positieve resultaten 2011

Datum: maart 29, 2012

HEMA heeft in het boekjaar 2011 goede resultaten behaald. De consumentenomzet steeg tot € 1.602 miljoen en de netto omzet steeg net als in 2010 met ruim 3% tot € 1.150 miljoen. HEMA heeft 47 nieuwe winkels geopend waarvan 33 in Nederland, 8 in België, 2 in Duitsland en 4 in Frankrijk. In alle 3 categorieën (mode, hardwaren en food)  nam de omzet in vergelijking met vorig jaar toe. De categorie food toonde de grootste groei. Ronald van Zetten, directievoorzitter: “Ik ben bijzonder trots dat ik u kan vertellen dat wij het, ondanks een economisch moeilijk jaar, goed hebben gedaan. In het afgelopen jaar, waarin HEMA haar 85e verjaardag vierde, zijn wederom een aantal mijlpalen bereikt. Zo hebben wij met de recente openingen van Gare du Nord en Gare Saint Lazare diverse succesvolle winkels in Frankrijk.”

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/HEMA-rapporteert-positieve-resultaten-2011.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.