HEMA opent beauty shops

Datum: oktober 16, 2012

Natuurlijk verkoopt HEMA al sinds jaren cosmetica. HEMA opent nu ook twee nieuwe shops: de HEMA Beauty Shop ‘waar iedereen terecht kan voor make-up en huidverzorging, inspiratie en advies’. Het gaat om de Kalverstraat in Amsterdam (per maandag jl.) en de Barteljorisstraat in Haarlem (per heden). In de shops staan medewerkers die advies geven en er zijn spiegels aanwezig met verschillende lichteffecten.

In alle HEMA vestigingen is het beauty assortiment sterk uitgebreid. Het nieuwe assortiment is vanaf week 41 te vinden in de twee nieuwe HEMA Beauty shops en alle HEMA -vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_16_oktober_2012.htm#hemafranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.