Harsevoort Wasserijtechniek heet voortaan Laundry Expert

Datum: april 5, 2016

Het bedrijf achter (ondermeer) de formule Speed Queen Concept Stores, Harsevoort Wasserijtechniek, heeft onlangs een nieuwe bedrijfsnaam gekregen: Laundry Expert. Ook is men verhuisd naar een nieuw adres:

Laundry Expert
Coevorderweg 14
7783 BE Gramsbergen

 

Franchisenemer worden?

Ook investeren in een volautomatische wassalon van Speed Queen? Lees hier meer over deze unieke franchise opportunity of vraag direct een gesprek aan door het invullen van het online aanvraagformulier.  

Franchisebeurs Onderneem ’t!

Laundry Expert en Speed Queen Concept Stores zijn deze week op donderdag 7 & vrijdag 8 april aanwezig op franchisebeurs Onderneem ’t! in Hoevelaken (beurshal 2, stand nr’s 01 en 02).

Vraag hier gratis kaarten aan voor de beurs. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.