Hans Beeftink gastspreker op 5e FranchiseFormules Netwerkmiddag

Datum: januari 29, 2013

Op dinsdag 5 maart a.s. vindt in strandpaviljoen Zeezicht in Castricum aan Zee weer de FranchiseFormules Netwerkmiddag plaats. Deze netwerkbijeenkomst voor franchise-professionals vindt éénmaal per jaar plaats en wordt georganiseerd rondom een actueel centraal thema binnen de franchisebranche. Dit jaar heeft het centrale thema betrekking op ‘het verbeteren van de resultaten van franchisenemers binnen formules door het stimuleren van motivatie en betrokkenheid’.

In het kader van het centrale thema is ondermeer het bekende advocatenkantoor AG Hart Advocaten uitgenodigd om als gastspreker op te treden. drs. Hans Beeftink levert een bijdrage met als titel “Het conditiestelsel: rem of hoop?” Hans Beeftink is partner bij AG Hart Advocaten. Hij is geen advocaat maar econoom en van huis uit registeraccountant. Hij adviseert retailers en franchisers op economisch gebied.

Hans Beeftink - AG Hart Advocaten.Hans heeft een schat aan ervaring; zo is hij 25 jaar voorzitter geweest van de sector retail en consumerproducts bij Ernst & Young Accountants, waarvan een tiental jaren als Europees voorzitter. Hij is betrokken geweest bij talloze fusies, overnames en problemen in deze sector. Hans heeft zo’n 250 columns geschreven in Distrifood en Food Personality, en heeft meegewerkt aan talloze publicaties op het terrein van franchising en retail. Hans Beeftink is betrokken geweest bij het ontwerp van de conditiestelsels en winstverbeteringsprogramma’s van onder meer DA, Livera, Bruna, C1000 en nu Jumbo Supermarkten.

Tijdens de Netwerkmiddag zal Hans in vogelvlucht vertellen waarom een conditiestelsel remmend kan werken op de groei en winst, maar ook uitdagend kan zijn. Hij zal uitleggen wat een ketenmarge is en hoe die verbeterd kan worden. Tevens wordt behandeld wat de relatie is tussen franchisefee en winst.

Doelstelling van de FranchiseFormules Netwerkmiddag
Het geven van concrete en praktisch toepasbare handvatten staat tijdens de FranchiseFormules Netwerkmiddag centraal. U krijgt veel nieuwe informatie, interessante tips en relevante stellingen voorgelegd waar u in de praktijk direct mee aan de slag kunt. Onze sprekers gaan u ongetwijfeld aan het denken zetten over de mogelijkheden voor uw formule. Het uiteindelijke doel van de middag is u op inspirerende wijze verder te helpen in deze moeilijke maar eveneens uitdagende tijden.

Ook het netwerken, kennismaken én kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche in een aangename omgeving staat centraal. Een uitgebreid lunchbuffet en borrel na afloop zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.

Voor wie is het programma bestemd?
De FranchiseFormules Netwerkmiddag is toegankelijk voor franchisegevers / formule-eigenaren en hun directeur(en) / franchisemanager(s). Ook franchisenemers die zitting hebben in de franchiseraad van een formule en franchisespecialisten kunnen deelnemen.

Meer informatie over het verdere programma en deelname vindt u op www.netwerkmiddag.nl

Heeft u vragen over de Netwerkmiddag neemt u dan contact met ons op.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.