Bakkerij ’t Stoepje, de grootste franchiseformule in brood, koek en banket op markten in Nederland, is sinds deze week te vinden op de Haagse Markt aan de Herman Costerstraat. Met ruim 30 soorten ambachtelijk brood, koek, banket en speciaal brood zoals koolhydraat verlagend-, glutenvrij- en speltbrood, is ’t Stoepje een aanwinst op de Haagse Markt. Eigenaresse Carolina van Veenendaal en haar man Mark werden warm onthaald door hun collega-ondernemers.
“Na ruim zes jaar actief te zijn op de Haagse Markt met diverse producten, hebben wij deze week onze nieuwe kraam onder de vlag van Bakkerij ’t Stoepje geopend. We hebben maar liefst 30 verschillende soorten brood, koekjes en banket. Populair bij ons is het zogenaamde ‘Brood van Toen’. Dit brood is op de vloer gebakken en bereid volgens authentiek recept. Het wordt op een andere manier gebakken waarbij het rijzen van het brood langer duurt dan bij brood dat de consument in de supermarkt koopt. Heerlijk vers en ambachtelijk brood voor de echte liefhebber. Daarnaast hebben wij ook speciaal brood voor de bewuste consument zoals spelt-, glutenvrij-, kamut en biologische brood. Voor ieder wat wils dus!” aldus Carolina.
Over de Haagse Markt
De Haagse Markt, gelegen aan de Herman Costerstraat, is met 540 kramen en 18 standwerker plekken de grootste openlucht markt van Europa. Al 75 jaar dé plek om rond te slenteren en te genieten van de sfeervolle kramen. De Haagse Markt staat bekend om het bijzondere aanbod van producten, de voordelige prijzen en het internationale karakter en wordt dagelijks bezocht door duizenden bezoekers. Als ‘Markt van alle Werelden’ is het dé ontmoetingsplek van diverse culturen. De markt is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9 – 17.00 uur.
')}