Haaglanden jongste aanwinst EHR

Datum: september 25, 2012

Na eerdere vestigingen te hebben geopend in Rotterdam, Haarlem en Utrecht kan de Randstad vanaf heden ook gebruik maken van de verhuurbemiddeling in tijdelijke woonruimte voor expats en particulieren in de omgeving van Den Haag.

De Randstad wordt hiermee steeds vertrouwder met het oranje logo van EHR. Het hoge segment dat zo kenmerkend is voor EHR is in ruime mate aanwezig in de omgeving van de Haagse hofstad. Vanuit Zoetermeer zal Martin Verschut deze nieuwe tak van EHR op de kaart zetten. Martin Verschut is heeft een ruime mate aan commerciële ervaring en sluit daarmee uitstekend aan op het hoge servicelevel dat zo kenmerkend is voor EHR.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_25_september_2012.htm#ehrfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.